Het toernooi

Over het knollenkamp

De commissie.

De Knollenkamp commissie is een gezellige bende fanatieke hockeyers bij elkaar, waarbij iedereen zijn steentje bijdraagt. De crew bestaat uit Maartje (voorzitter),  Jim en Matthijs (facilitair), Carlijn en Thomas (ondersteunend), Margot en Lieke (consumptie). Natuurlijk zijn er nog veel meer belangrijke vrijwilligers die ons helpen met specifieke zaken en ons ondersteunen op het weekend zelf. Hierdoor kunnen wij er ieder jaar weer voor zorgen dat alles weer top is geregeld!

Wij als, commissie, leren door de jaren heen hoe het toernooi steeds beter kan, en dit gebruiken we om het elk jaar een nóg leuker weekend van te maken. Wij hopen jullie daarom graag te zien komend jaar, om er een super toernooi van te maken!

Bierbladcompetitie

Bij Knollenkamp neemt ieder team zijn eigen bierblad mee, zodat de drankjes creatief gehaald kunnen worden. Daag de andere teams uit in deze competitie om de titel: ‘het leukste bierblad van het weekend!’

Hockeyoutfit

Laat je team op zijn best shinen op het veld met een gaaf eigen teamtenue. Naast jouw knaloutfit verwachten we wel dat je veilig op het veld staan met scheenbeschermers, bitje en stick (deze kun je eventueel bij ons lenen)!

Thema-avond

Op zaterdagavond komt iedereen verkleed in het weekendthema, met dit jaar ‘Sprookjes’ als thema! Misschien spot je sneeuwwitje en de zeven dwergen wel!

 

 

Hockey